Hakkımızda

HAKKIMIZDA

NFT Hareket Akademi olarak,  spor eğitimi konusunda faaliyet gösteren bir kurumuz. Amacımız, çocukların ve yetişkinlerin sağlıklı yaşam tarzını benimsemelerini sağlamak ve kendilerini fiziksel olarak keşfetmelerine yardımcı olmaktır. İhtiyaçlara ve taleplere uygun olarak sürekli gelişen ve yenilenen bir eğitim programı sunarak bireylere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. NFT ailesi olarak, her bireyin potansiyelini keşfetmesine ve kendisinin en iyi versiyonunu ortaya çıkarmasına yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

MİSYONUMUZ

Misyonumuz, her yaşta bireye spor yapma imkanı sunarak onların sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini ve potansiyellerini keşfetmelerini sağlamaktır. Eğitimlerimizde bireylerin fiziksel becerilerini geliştirmenin yanı sıra, karakterlerini ve sosyal becerilerini de olumlu yönde etkilemeyi amaçlıyoruz. NFT olarak, çocuklara öncelik vererek gelecek nesillerin sağlıklı büyümesine katkıda bulunmak ve her bireyi sporun faydalarıyla tanıştırmak için çalışıyoruz.

VİZYONUMUZ

NFT Hareket Akademi olarak vizyonumuz, toplumda sporun ve aktif yaşamın değerini artırmaktır. Sağlıklı bir nesil yetiştirmek ve sporun pozitif etkilerini herkese yaymak için çalışıyoruz. Nitelikli eğitimlerimizle bireylerin kendilerini keşfetmelerine, özgüvenlerini geliştirmelerine ve sporun getirdiği disiplin, dayanıklılık ve işbirliği gibi değerleri benimsemelerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. İçerisinde hareket olan her yerde NFT ailesinin adını duymak ve sporun gücünü hissetmek istiyoruz.

EKİBİMİZ

Gururla sunarız: NFT Hareket Akademi Ekibi!

NFT Hareket Akademi olarak, uzman ve tutkulu bir ekip tarafından destekleniyoruz. Eğitmenlerimiz, spor alanındaki deneyimleri ve profesyonel bilgileriyle öğrencilerimize ilham veriyor ve onları başarıya yönlendiriyor. Birlikte çalışmaktan ve spora olan tutkumuzu paylaşmaktan dolayı heyecan duyuyoruz. Ekibimizle birlikte sporun büyülü dünyasına adım atın!

Sedanur Söylevi

Cimnastik ve Pilates Antrenörü

İlkehan Bayrak

Judo Antrenörü Siyah Kuşak 2.Dan

Habib K. Zaman

Boks ve Kids Boks Antrenörü

Rüveyda İpek

Okul Öncesi Öğretmeni Oyun Atölyesi Eğitmeni

Çiğdem Acar

Cimnastik ve Futbol Antrenörü

Mask Zeka

Robotik Kodlama ve Zeka Oyunları Eğitimleri

metin Ateş

Futbol Antrenörü
(Head Coach)

Erhan Kaçak

Futbol Antrenörü

Emrah Kocabaş

Futbol Antrenörü

Ahmet Devrim

Futbol Antrenörü

Berkin Şevki Yavuz

Futbol Kaleci Antrenörü

Fatmanur Sarıkaya

Diyetisyen

Sık Sorulan Sorular

Akademimizde hem çocuklar hem de yetişkinler eğitim alabilmektedir. 

Cimnastik, judo, boks, mat pilates, reformer pilates, futbol, robotik kodlama ve zeka oyunları branşlarında eğitim vermekteyiz.

Çocuklarımızın güvenliği ve refahı bizim önceliğimizdir. Tesisimizde güvenlik önlemleri ve uygun ekipmanlar bulunmaktadır.

Başvuru formunu doldurmanız haline en kısa süre içerisinde sizlerle iletişime geçiyoruz.

NFT Hareket Akademi’de dilerseniz çocuklarınız ile aynı anda spor yapabilir, dilerseniz de çocuklarınızı oyun atölyemizin eğlenceli dünyasına emanet edebilirsiniz.

Eğitim ücretleri, spor branşı, süre ve program detaylarına bağlı olarak belirlenmektedir. Detaylı bilgi için web sitemizdeki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Eğitimlerimizin gün ve saati hem öğrencilerimize hem de akademinin ve eğitmenimizin programına uygun olacak şekilde kayıt esnasında belirlenir. 

Yerleşkemizi ziyaret ettiğinizde masa tenisi ya da satranç oynayarak vakit geçirebilir ve oyun atölyemize katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra sporcularımız soyunma odası ve duş hizmetlerinden de yararlanabilir. Tüm bu süreçte sıcak ve soğuk içecek servislerimizden de yararlanabilirsiniz.

İstiklal Mahallesi, 883. Sokak No:1/A NFT Hareket Akademi

Atakum / Samsun

0530 567 65 56

© 2023 Tüm Hakları Saklıdır.